et_pb_button

Acum, la sfârşit de an se cade să Îi mulțumim Bunului Dumnezeu pentru cele bune și pentru cele mai puțin bune. Pentru sănătatea ce ne-a dăruit-o dar și pentru zilele când am fost bolnavi, pentru pacea și clipele liniștite dar și pentru zilele de tulburare. Pentru dragostea ce am primit-o dar și pentru zilele când am fost mustrați, jigniți și loviți. Pentru cei care încă sunt lângă noi pe drumul acestei vieți dar și pentru cei pe care Dumnezeu i-a chemat Sus. Pentru zâmbete dar și pentru lacrimi.
Să Îi mulțumim și pentru faptul că nu ne-a împlinit anumite cereri știind că sunt vătămătoare pentru sufletul sau trupul nostru, ocrotindu-ne, astfel, prin Pronia Sa cea atotștiutoare.
Să iertăm pe toți cei care ne-au greșit și la rândul nostru să ne cerem iertare celor ce i-am nedreptățit sau le-am greșit în vreun fel, pentru ca să nu intrăm în noul an supărați pe cineva. Vă doresc să aveți parte de bucurii, pace, sănătate și iubire. La mulți ani alături cei dragi! Vă mulțumesc dumneavoastră tuturor celor care ați pus suflet și v-ați rugat pentru noi, celor care au fost gata să facă eforturi atunci când a trebuit să le facă, tuturor celor care s-au ostenit să ajungă în acest vârf de munte să îmi fie alături, tuturor celor care m-ați pomenit în rugăciunile dumneavoastră. Dumnezeu știe întotdeauna să răsplătească mai mult decât am făcut-o sau o vom face noi. Dumnezeu să vă binecuvânteze! Vă urez dragii mei din tot sufletul să aveți un an nou mai bun, prosper, plin de sănătate și împliniri dimpreună cu cei dragi! La mulți și binecuvântați ani fericiți cu Dumnezeu de mână!

Cu prețuire și rugăciune Ieromonah Teofan Mănăstirea Alina Maria Varful lui Roman.

Malwarebytes Premium

141 lei / an

Malwarebytes vă protejează toate dispozitivele și informațiile personale împotriva amenințărilor

Windows, iOS, Android

You have Successfully Subscribed!