Nota Varful Romani: tot continutul acestui post (foto, video si text) apartine custodelui Muzeului Romani, dnul Stefan Rachieru.

Va multumim domnule Rachieru

15 aprilie 2018

Era ora 17,30″….Ma pregăteam sa închid la muzeu când vad oprind în parcare o mașină luxoasa din care coboară un domn bine făcut și care se îndreaptă către mine surâzând cu rugămintea sa viziteze și el… Am deschis ușa și am aflat povestea unui om cum rar îți este dat sa întâlnești… Are 92 de ani , roman cu cetățenie Germana, cu proprietate și în România. Sotia este nemțoaica din Ardeal are doua fice… toți locuiesc în Germania. A fost economist și poveștile lui m-au impresionat pana la lacrimi… Nu arata nici de 70 de ani. Era drept ca lumânarea și plin de viata. A scos din portofel fotografiile cu familia și am văzut ca am în fata mea un model de urmat al unui om ce a știut ce trebuie sa facă cu viata lui… Veți vedea în postările următoare filmările făcute cu acest om deosebit…!

16 aprilie 2018

“Fota Ion”. Un excursionist cu dubla cetățenie, romana și germana, de 92 de ani care a venit la volanul propriei mașini, un om plin de viata căruia nu ii dai nici 70 de ani dacă nu ii vezi buletinul… Un videoclip care va va impresiona….

Urmăriți în continuare postările mele !

16 aprilie 2018

Doi excursioniști… (Am aflat povestea unui om minunat…) Domnul Fota, chiar dacă are 92 de ani, a impresionat-o pe doamna Daniela care și ea întâmplător mergea la mănăstire la vecernie…

Stefan Rachieru

Stefan Rachieru

custode muzeu

Pin It on Pinterest

Share This