et_pb_button

Iernile la Varful lui Roman sunt spectaculoase… unice.

Desi sunt fan declarat al zonei Paltinis (prima dragoste) si Ciunget, prima vizita la Varful lui Roman – in ianuarie 2014 – m-a lasat fara cuvinte.

Atunci a aparut expresia: “de fiecare data altfel”. Am vazut rasarituri (din creasta Buila) si apusuri (spre Nedei) de o frumusete imensa. Desi nu stiu ce poate fi frumos la un rasarit sau un apus de soare… este „de fiecare data altfel”: trairi, imagini, sunete, culori.

Sunt mii de zone in Romania de o spectaculozitate uriasa… insa aici, e altfel. Nu gasesc cuvintele… cei care au urcat „sus” au inteles. Veniti, vedeti si o sa convingeti.

S-au scris sute de articole legate de Varful lui Roman  investitii, partii, drumuri, curent etc etc). Din egoism, ma bucur cele mai multe ori ca nu exista „curent”, drum asfaltat sau alte facilitati gen „Ranca”. Poate e mai bine asa, mai „rustic”, mai „salbatic”.

Principala problema ramane DEZAPEZIREA PE TIMP DE IARNA.

Am discutat (telefonic) cu dnul primar Sardarescu (duminica) si dnul presedinte Bogorodea (azi) de la Obstea Horezu. Am primit lamuriri si promisiuni ca in aceasta iarna drumul pana la pensiuni si case va fi dezapezit in week-end-uri – atunci cand sosesc clientii si proprietarii. Cand exista vointa si dragoste pentru zona Varful lui Roman, toate pot fi rezolvate.

Sunt 9 grupuri confirmate (app 300 persoane) de turisti care vin din strainatate (Polonia, Germania, Israel si UK) in aceasta iarna. Nu mai vorbim de clientii fideli sau proprietarii de case (care vin saptamanal).

Am scris acest post pentru a le multumi domnilor Sardarescu si Bogorodea pentru promisiuni si viitoarele implicari in dezapezirea drumului catre Varful lui Roman din aceasta iarna.

Ma inclin, Catalin Popescu (aka Kata Popesco)

Malwarebytes Premium

141 lei / an

Malwarebytes vă protejează toate dispozitivele și informațiile personale împotriva amenințărilor

Windows, iOS, Android

You have Successfully Subscribed!