et_pb_button

Hristos Se naște în peștera sufletelor noastre.
Să avem mereu loc pentru Hristos, să avem sufletul pregătit și așezare bună în gânduri, ca să-L primim pe Domnul nostru Iisus Hristos.
Ceea ce s-a întamplat atunci la Nașterea Domnului Iisus Hristos, se întâmplă și acum, dar nu în peștera din Betleem, ci în sufletul nostru, în peștera inimii, în palatul Treimii.
Sufletul nostru este o peșteră în care poate veni Domnul Hristos și este palatul Treimii. Nu numai Domnul Hristos vine, ci vine și Dumnezeu Tatăl, și Duhul Sfânt; întreaga Preasfântă Treime vine și-și face locaș în noi toți care ne-am botezat.
Preasfânta Treime poate să aibă loc în existența noastră, în simțirea noastră, în viața noastră întreagă. De aceea trebuie să avem mereu loc pentru Hristos, să avem sufletul pregătit și așezare bună în gânduri, ca să-L primim pe Domnul Hristos în sufletele noastre. Praznic Împărătesc binecuvântat cu multă sănătate,cu multe bucurii sufletești, cu multă răbdare,înțelepciune și gânduri bune,credință, dragoste și nădejde în Bunul și Milostivul Dumnezeu!

parintele staret Teofan, Manastirea Alina Maria, Varful lui Roman

Malwarebytes Premium

141 lei / an

Malwarebytes vă protejează toate dispozitivele și informațiile personale împotriva amenințărilor

Windows, iOS, Android

You have Successfully Subscribed!